Cautare

1693 de rezultate pentru "pisica pierduta pe str basarabiei and 88" (3.61 secunde)
Pe str. ... Situat pe str. ... 373, magazinul se intinde pe o suprafata totala de 369 mp, din care suprafata de vanzari masoara 201 mp. ... Unitatea in format Standard s-a deschis pe str.
Noul PROFI din Bucuresti este un City amplasat pe Calea Serban Voda, Nr. ... Magazinul din Scheia, judetul Suceava, se gaseste in format Standard pe str. ... Cel din Bordusani, judetul Ialomita, este amplasat pe str.
Taxa pe cladiri/teren se plateste lunar, pana la data de 25 a lunii urmatoare fiecarei luni din perioada de valabilitate a contractului prin care se transmite dreptul de concesiune, inchiriere, administrare ori folosinta. ... - str. ... 32, - str. ... 3-5, - str.
Lucrarile de reabilitare pe Calea Victoriei au fost terminate. ... Firma Tehnologica Radion a finalizat lucrarile la proiectul de reabilitare a Caii Victoriei, pe segmentul cuprins intre Piata Victoriei si Bd.
Spectatorii care parasesc zona concertului vor trebui sa mai cumpere inca un bilet In fiecare seara de concert, accesul publicului se va face incepand cu ora 19:00, pe cele doua intrari amenajate in bulevardul Libertatii: ... Spectatorii vor fi ghidati de voluntari catre zona si locurile specificate pe bilete.
- Eventim Cluj - str. ... Clientii din afara ariei punctelor de lucru Eventim si cei care au achizitionat bilete de la Eventim Timisoara din str.
Traficul rutier este restrictionat, sambata, intre orele 22:00 - 22:30, pe doua tronsoane de pe Calea Victoriei si bd. ... Potrivit Brigazii Rutiere Bucuresti, circulatia este restrictionata pe Calea Victoriei - tronsonul cuprins intre Piata George Enescu si bd. Regina Elisabeta si pe bd.
Őzike Muzica Folk 16:30 - 18:00 Concert rock cu formatiile VECKER și RATTLE JACK LUNI, 13 mai 2013, Casa Bernady Gyorgy, str. ... Cetatenie Europeana cu europarlamentarul Winkler Gyula JOI, 16 mai 2013, Clubul Bolyai, str. ... VINERI, 17 mai 2013, Casa Bernady Gyorgy, str.
Prima editie a festivalului Spotlight on Bucharest va avea loc in perioada 23-26 aprilie 2015 si se va desfasura in zona centrala a orasului, pe un traseu clar delimitat:
Uneori, in special in evaluarea vaselor sangvine sau a organelor interne, este necesara administrarea de substanta de contrast intravenoasa, pe baza de iod, care se excreta la nivel renal.
Magda Marincovici) Mii de credinciosii romano-catolici din Bucuresti, printre care foarte multi tineri, preotii din parohiile bucurestene, calugari si calugarite din comunitatile religioase locale participa duminica, 20 martie 2016, la procesiunea de Florii pe care Arhiepiscopia Romano-Catolica de Bucuresti o organizeaza si in acest an pe strazile capitalei, anunta Arhiepiscopia Romano-Catolica Bucuesti.
La nivel mondial interesul pentru interventiile endoscopice creste spectaculos, datorita rezultatelor pe termen lung, superioare in comparatie cu operatiile clasice, care sunt caracterizate de multe recidive si complicatii infectioase sau fibroze postoperatorii. ... - nu se foloseste bisturiu, se bazeaza pe dilatare si extragere;
In primele trei zile ale evenimentului, acesta isi va intampina oaspetii intr-unul din cele doua domuri mari, interconectate, care gazduiesc nu doar o zona ce prezinta istoricul brandului PROFI, conceptele de magazin si acțiunile sociale pe care aceasta retea le-a susținut de-a lungul timpului, ci si o alta, cu aplicatii si jocuri digitale surprinzatoare.
Pompierii calaraseni au intervenit pentru a degaja copacii cazuti peste autovehicule, pe Str. Belsugului, Str. Navodari si Str. ... Si un acoperis a fost in pericol de prabusire in Calarasi, pompierii militari intervenind la timp pe B-dul Cuza-Voda.
In conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti, incepand de astazi, 09.09.2010, se instituie sensuri unice de circulatie pe Str. Vladeasa, sector 6, dinspre Str. ... Ghencea, si pe Str. Poiana Muntelui, sector 6, pe tronsonul dintre Liceul Antim Ivireanu spre Drumul Taberei.
Constanta, a condus un autoturism marca Skoda Octavia pe str. Reinvierii dinspre str. Maica Domnului catre str. ... Cand a ajuns in dreptul strazii Fabrica de aine a executat virajul la stanga, moment in care a surprins si accidentat grav pe M.
La data de 8 decembrie 2010, in jurul orei 12:30, un minor de 10 ani din Bucuresti, s-a angajat in traversarea strazii Humulesti, pe marcajul pietonal, situat la intersectia cu str.
IOAN de 50 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Opel Corsa, pe Str. ... Virtutii catre Str. ... Cand a ajuns la intersectia cu Str. Veteranilor, a surprins si accidentat grav pe Z.
SORIN de 42 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Renault, pe str. Constantin Manescu disnpre str. ... Cand a ajuns la intersectia cu str. Nicolae Golea Botez, a surprins si accidentat grav pe T.
VLAD de 25 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Logan, pe Drumul Taberei dinspre str. Brasov catre str. ... Cand a ajuns la trecerea pentru pietoni din dreptul imobilului cu nr.35, a surprins si accidentat grav pe A.
google-analytics.com